Visio

Kuvituskuva, visio.

Yhteisöllisyys on voimamme

Savilahden alueen toimijat laativat yhteisen vision vuonna 2019. Visio kertoo yhteisestä tahtotilasta ja sitoutumisesta Savilahden kehittämiseen. Visiotyö tuo todeksi yhdessä tekemisen monet mahdollisuudet ja kertoo siitä, että Savilahden tarinaa rakennetaan yhdessä.

Savilahden alueen toimijat ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Savilahti-projektin käynnistymisestä saakka. Visiotyön avulla haluttiin syventää yhteistyötä entisestään ja paneutua erityisesti alueen toiminnallisen sisällön kehittämiseen.

Vision teemoja työstettiin yhdessä mm. työpajojen, kyselyiden ja tehtävien avulla. Tavoitteena oli määrittää suuntaviivat Savilahden kehittämiseksi Euroopan kiinnostavimmaksi oppimis- ja innovaatioympäristöksi.

Vision pääteemat ovat uniikki yhdistelmäyhdessä enemmän sekä inspiroiva ympäristöUniikki yhdistelmä kertoo Savilahden ainutlaatuisesta kokonaisuudesta, jossa toisiinsa sulautuvat elämän kaikki osa-alueet: työ, yrittäminen ja opiskelu sekä asuminen ja vapaa-aika. Yhdessä enemmän nostaa esille yhteisön Savilahden vahvuutena. Yhdessä toimimalla voimme olla enemmän kuin osiemme summa. Kolmantena keskeisenä elementtinä on inspiroiva ympäristö. Kun koko ympäristö ruokkii inspiraatiota, muuttuvat yhteiset tilat kohtaamispaikoiksi, joissa syntyy uusia ideoita. Savilahdessa jokainen kohtaaminen nähdään mahdollisuutena.

Vision läpileikkaavina teemoina kulkevat kansainvälisyys, hyvinvointi ja terveys sekä kestävä kaupunki.

Visiotyö on koettu tärkeäksi ja alueen toimijoita yhdistäväksi asiaksi. Visio innostaa tekemään uusia, yhteisiä avauksia ja toimenpiteitä Savilahden kehittämiseksi!

Ohita upote
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön.

LINKIT:

Savilahti-visio

Savilahti-vision kommentit