Info

Havainnekuva uudesta, viheralueiden ympäröimästä asuinalueesta.

Kuopion Savilahti on yksi Suomen monipuolisimmista kaupunkikehityskohteista, jossa toisiinsa sulautuvat kaikki hyvän elämän osatekijät. Viihtyisä asuminen yhdistyy huippuosaamiseen ja virkistävään vapaa-aikaan Kallaveden rannalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Alueen vetovoimaisuutta luovat uudenlaiset oppimisympäristöt, korkean tason osaamisen työpaikat sekä uudet asuinalueet. Tulevaisuuden kannalta Savilahdesta löytyy poikkeuksellinen kilpailuetu: kolmen koulutusasteen kampusalue – tulevaisuuden osaajat ja tekijät samassa paikassa. Monitieteinen ja -alainen törmäytysalusta sekä yritysten läsnäolo tuo uudenlaisia mahdollisuuksia osaamisen hybridimallien, uusien työelämäkytkösten ja innovaatioiden lähtökohdista.

Savilahti on koko seutukunnan yhteinen hanke ja kaikilla mukana olevilla on yhteinen tahtotila kehittää alueesta ainutlaatuinen, toimiva ja vetovoimainen, myös kansainvälisessä mittakaavassa. Alueen kehittäminen pohjautuu sen vahvuuksiin: osaamiseen, yhteisöllisyyteen ja mahdollisuuteen elää omannäköistä elämää kiehtovassa ympäristössä.

#Savilahti #Kuopio #TäälläAsuuTulevaisuus