Kuopion Retkeilijät Ry

Kuopion Retkeilijät ry on seura, joka arvostaa luonnossa liikkumista, retkeilyä ja ihmisten yhdessä toimimista. Seura on perustettu 1977, ja se kuuluu Työväen Retkeilyliittoon ja sitä kautta kansainväliseen Naturfreunde Internationaleen.

Seuran käytössä on Savisaaressa lähes satavuotias Koivula-niminen huvila. Se tarjoaa jäsenistölle mahdollisuuden rentoutumiseen ja monenlaiseen yhteiseen puuhailuun. Koivulaa ylläpidetään talkoovoimin.

Kuopion Retkeilijät liikkuvat maalla ja vesillä, lähiympäristössä ja kaukokohteissa kesäisin ja talvisin. Toimintaa löytyy niin lapsiperheille kuin aikuisille ja isovanhemmille. Vuosia on oltu yhteistoiminnassa lähikoulun kummiluokan kanssa talvikalastuksen ja retkeilyn merkeissä. Luonto ja ihmiset antavat voimia arjessa jaksamiseen.

Seuran vapaa-ajanpalvelut

Kuopion Retkeilijöiden retket ja tapahtumat ovat kaikille avoimia ja hyvin kohtuuhintaisia. Keväisin sinivuokkojen kukkiessa on Koivulassa avoimet ovet saarikävelyineen.

Yhteystiedot www.kuopionretkeilijat.fi

Puheenjohtaja Liisa Niskanen pj@kuopionretkeilijat.fi

Jäsensihteeri Eeva-Liisa Palkispää jasen@kuopionretkeilijat.fi

Kaupungin sivuilta löytyy tietoa liikuntapaikoista ja -mahdollisuuksista uimahalleista urheilukenttiin, läheisen Puijon ulkoilualueisiin ja ohjattuun liikuntaan. Myös kaupungin liikuntapaikat ja -palvelut ovat kaikkien kuntalaisten käytettävissä.