Iloa & valoa

Ulkoilmaelokuva hämärässä alkusyksyn illassa. Rentoa musiikkia piknikillä Savilahden rannassa. Salaperäistä tutustumista Savilahdessa sijaitseviin luolastoihin. Kaikkea tätä ja paljon muuta.

Iloa ja valoa Savilahdessa on uusi tapahtuma, joka järjestetään Savilahdessa lauantaina 8.9.2018 klo 14–22. Kaikenikäisille suunnatun tapahtuman teemana on nimensä mukaisesti ilo ja valo.

 

Iloa & valoa -ohjelma

Ohjelmassa on luoliin tutustumista, koko perheen työpajoja, valotaidetta, bändejä, parkourausta, geokätköilyä, luontoretki, arkkitehtuurikävely, katutaidetta, piknik ja paljon muuta. Illan kruunaa ulkoilmaelokuva Mamma Mia! – Here we go again. Ohjelmaa on koostettu yhdessä alueen toimijoiden kanssa ja kaikki ovat olleet tervetulleita luomaan tapahtumaan sisältöä ja alueelle tunnelmaa sekä rakentamaan tulevan kaupunginosan fiilistä jo ennakkoon. Ohjelman löydät täältä. Koko ohjelma vahvistuu kesän aikana.

 

Tapahtumapaikat ja -ajat

Tapahtumassa on useita tapahtumapisteitä ympäri Savilahtea. Kartta tapahtumapaikoista löytyy täältä. Ilmainen katujuna kulkee väliä Tori–Yliopistonranta–Varikko–Yliopistonranta–Tori ja Yliopistonrannasta on venekuljetus Savisaareen. Tapahtumapisteisiin pääsee sujuvasti myös kävellen ja pyöräillen. Autoille on parkkipaikkoja rajoitetusti.

 

YLIOPISTONRANTA

Klo 14–22, os. Yliopistonranta 1, vapaa pääsy

Työpajoja, onkimista, parkourausta, majan rakentamista, katumuusikoita, Simo-saunakontti, yhteinen piknik, bändejä, tuli-show sekä ulkoilmaelokuva!

Työpajat ja tapahtumapisteet ovat avoinna klo 14–22, osa pisteistä auki klo 18 saakka.

Klo 18            Bändit

Klo 20            Tuli-show, Toni Valta

Klo 20.15       Mamma Mia! – Here we go again -ulkoilmaelokuva

 

SAVISAARI

Klo 14–18, Koivula, os. Savisaarentie 1, vapaa pääsy

Geokätköily, sauna, pop up -ravintola

Klo 14            Luontokävely

 

VARIKKO

Klo 14–18, Neulaniementie 6, ohjattu, vapaa pääsy

Luolat

Savilahti-projektin ja Salli-allianssin esittely

Arkkitehtuurikävely

 

VIESTIKATU

Klo 14 alkaen, alikulkutunneli, Viestikatu, vapaa pääsy

Katutaideyhdistys Urbaani jättää taas ainutlaatuisen jälkensä ympäristöön – tule seuraamaan kun alikulkutunneli saa uuden ilmeen!

 

Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Talkoolaiset ovat tärkeässä roolissa luomassa onnistunutta tapahtumaa. Etsimmekin nyt mukaan iloista joukkoa innokkaita talkoolaisia auttamaan tapahtuman etukäteisjärjestelyissä sekä tapahtumapäivänä. Tule sinäkin mukaan kokemaan yhdessä tekemisen meininki ja hieno tunnelma!

Jokainen talkoolainen saa korvaukseksi työstään työpaidan, ruoan ja kahvia talkoopäivinä. Useimmissa talkootehtävissä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Mikä ajankohta ja millaiset tehtävät sinulle sopisivat? Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä ilon ja valon päivää Savilahteen!

 

savilahti_kohtaamisia_2-18.jpg

 

Ps. Etsimme parhaillaan myös opiskelijoita avuksemme suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaa. Nyt on mahdollisuus saada rutkasti kokemusta ja vakuuttava referenssi cv:hen. Oletko sinä etsimämme henkilö? Lue lisää

----------

Löydät meidät myös somesta: @savilahtikuopio #savilahti #iloajavaloa

Lisätiedot: iloavaloa.savilahti(at)gmail.com

Veera Lintula, p. 044 718 5139, veera.lintula(at)kuopio.fi (tavoitettavissa 6.8. alkaen)