Iloa & valoa

Ulkoilmaelokuva hämärässä alkusyksyn illassa. Rentoa musiikkia piknikillä Savilahden rannassa. Salaperäistä tutustumista Savilahdessa sijaitseviin luolastoihin. Kaikkea tätä ja paljon muuta.

Iloa ja valoa Savilahdessa -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa syyskuussa 2018 Savilahdessa. Kaikenikäisille suunnatun tapahtuman teemana oli nimensä mukaisesti ilo ja valo. Suuri kiitos kaikille tapahtuman järjestelyissä mukana olleille sekä kaikille kävijöille. Teitä oli yhteensä noin 6500!

Iloa & valoa tulee taas!

Tapahtuman suuren suosion, toiveiden ja innostuneen palautteen johdosta Iloa & valoa Savilahdessa on päätetty järjestää myös tänä vuonna. Tapahtuman ajankohta on lauantai 7.9. ja ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan. Tavoitteena on saada Savilahteen mm. musiikkia, taidetta, toimintaa, kulttuuria ja hyvää ruokaa.

Erilaisilla toimijoilla on tänäkin vuonna mahdollisuus tulla mukaan luomaan tapahtumaan sisältöä ja alueelle tunnelmaa. Kiinnostuitko? Laita meille meiliä: iloavaloa.savilahti(at)gmail.com tai pirauta tapahtumatuottajallemme: Anja Lappi / Anya Productions, p. 040 538 3823.

Lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan tulevan kaupunginosan fiilistä jo ennakkoon!

KICK-OFF-tilaisuus 4.6.

Tapahtuman starttina järjestämme Iloa & valoa KICK-OFF-tilaisuuden ti 4.6. klo 15–17 Koivulassa, Savisaaressa (Kuopion retkeilijöiden tiloissa).

Tilaisuus on tarkoitettu tapahtumaan jo mukaan ilmoittautuneille toimijoille sekä kaikille, jotka haluavat tulla ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumaan sisältöä. Tilaisuudessa kerrotaan mm. tapahtuman aikatauluista, tapahtumapaikoista, yhteisistä pelisäännöistä sekä markkinoinnista. Keskustellaan, suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä lisää!

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kutsu

Tiedustelut: tapahtumatuottaja Anja Lappi, p. 040 5383 823

Tarjoilun järjestämiseksi ilmoitathan tulostasi 3.6. mennessä: iloavaloa.savilahti(at)gmail.com

 

----------

Iloa & valoa in Savilahti

An outdoor movie night in a dusky early autumn evening. Having a picnic with a relaxing music at Savilahti lakeshore. A mysterious visit to the caves in Savilahti. All this and a lot of more!

Iloa ja valoa in Savilahti is a outdoor event that takes place in Savilahti on 7th of September. The event is free of charge and open for everyone. The theme of the event is joy and light!

You are warmly welcome to spend a day full of joy and light in Savilahti!

 

----------

@savilahtikuopio #savilahti #iloajavaloa

Lisätiedot / More information:

Anja Lappi / Anya Productions, p. 040 538 3823, iloavaloa.savilahti(at)gmail.com

 

Alla olevan videon mukana voit vielä fiilistellä tapahtuman tunnelmia vuodelta 2018.