Asumisen uudet muodot

Savilahden Smarteimmat ratkaisut -hanke ja Kuopion kaupunki järjestivät yhdessä Uusi Kaupunki Kollektiivin kanssa Asumisen uudet muodot -seminaarin ja työpajan 8.11. klo 13–18 Sokos Hotelli Puijonsarvessa. Tapahtuma oli suunnattu erityisesti rakentajille, innovaattoreille, kiinteistönomistajille, aktiivisille kaupunkilaisille, päättäjille sekä kaikille Savilahden ja uuden asumisen kehittämisestä kiinnostuneille.

Paikalla olikin yli 50 innostunutta ja aktiivista osallistujaa ideoimassa uutta asumista Savilahteen. Tilaisuudessa kuultiin hienoja ja monipuolisia puheenvuoroja tulevaisuuden asumismuodoista, Kehittyvä kerrostalo -ohjelmasta, uuslofteista, puurakentamisesta sekä ryhmärakennuttamisesta. Iltapäivän aikana osallistujat pääsivät myös itse työskentelemään uudenlaisten asumismuotojen ja -ratkaisujen parissa Uusi Kaupunki Kollektiivin järjestämissä työpajoissa.

Uusi Kaupunki Kollektiivi on nuorten, käyttäjälähtöisten arkkitehtitoimistojen muodostama verkostoyritys, joka on mm. kiertänyt Suomea YLE:n ”Kaupunki Uusiksi” -ohjelmassa.

Kutsu ja ohjelma

 

kollaasi2_0.jpg