Ajankohtaista

Vilkku-fillarit talviunille 31.10. – anna palautetta kuluneesta kaudesta

Vilkku-fillareiden huikea ensimmäinen pyöräilykesä päättyy perjantaina 31.10.2019. Kaupunkipyörät viedään talveksi varastoon ja ne huolletaan uutta pyöräilykautta varten. Vilkku-fillarit palaavat kaupunkilaisten ja Kuopiossa vierailevien käyttöön jälleen vappuna 2020.

Vilkku-fillareilla pyöräiltiin niiden ensimmäisenä kesänä ahkerasti ja palvelun käyttäjiksi rekisteröityi kesän aikana yli 7000 henkilöä. Vilkku-fillareiden keskimääräinen käyttöaste on ollut 4,8 käyttöä/pyörä/päivä. Käyttöaste on ollut vilkkaimpina kuukausina yli 6 ja vilkkaimpana päivänä yli 10. Pyöräilykilometrejä Vilkku-fillareilla on Kuopiossa kesän aikana poljettu yhteensä noin 325 000 km. Kuten käyttöasteesta sekä pyöräilykilometreistä on havaittavissa, pyörät ovat saaneet hienon vastaanoton kuopiolaisilta ja niitä on käytetty paljon.

Keräämme nyt kauden päättyessä Vilkku-fillareiden käyttäjiltä palautetta järjestelmän kehittämiseksi. Pääset vastaamaan asiakastyytyväisyyskyselyyn täällä. Vastanneiden kesken arvomme Vilkku-fillareiden käyttöoikeuksia, leffalippuja sekä heijastimia.

 

Lisätietoja:
Hanna Väätäinen, p. 044 7185 318, hanna.vaatainen(at)kuopio.fi
Jouni Huhtinen, p. 044 7185 327, jouni.huhtinen(at)kuopio.fi