Ajankohtaista

Vilkku-fillarit ottavat varaslähdön uuteen kauteen

Vilkku-fillarit ottavat varaslähdön toiseen kauteen – ja kausi starttaa vapun sijasta jo 15.4! Pyörät ovat heränneet talviunilta ja ne on huollettu ja puunattu puhtaiksi uutta kautta varten. Pyöriä siirretään asemilleen 8.4. alkaen, mutta maltetaan vielä hetki – keskiviikkona 15.4. päästään taas fillaroimaan!

Kauden alussa käyttöön tulee 150 kaupunkipyörää. Vapusta, eli 1.5 alkaen pyörien määrää myös lisätään vähitellen, aina 250 kaupunkipyörään saakka. Kesällä 2020 fillaroidaan siis viime vuotta suuremmalla Vilkku-fillarimäärällä. Kasvanut kaupunkipyörämäärä mahdollistaa myös uusien kaupunkipyöräasemien käyttöönottamisen. Uudet asemat otetaan käyttöön 1.5 alkaen.

Kaupunkipyörien käyttöönoton ja palveluun rekisteröinnin helpottamiseksi valikoimaan lisätään myös uusia tuotteita, esimerkiksi pyörien minuuttiperusteinen vuokraus. Rekisteröityminen on helpompaa minuuttitaksan valitseville ja hinta on 3,3 senttiä minuutilta. Kaupunkipyörätilille on kuitenkin ladattava vähintään yksi euro ja veloitus kaupunkipyörätililtä tehdään käytön mukaisesti. Lisäksi uutena tuotteena valikoimassa on myös kolmen kuukauden (90 vrk) käyttöoikeus, joka maksaa 40 euroa. Kesän 2020 kausimaksu on 60 euroa.

Ajankohtaiset tiedot pyörien sijainnista ja asemista löydät aina Freebike-sovelluksesta ja kaupunkipyorat.kuopio.fi-sivustolta.

Suosittelemme käyttämään käsineitä ajaessasi Vilkku-fillareilla ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

 

Lisätietoja:

Jouni Huhtinen, p. 044 718 5327, jouni.huhtinen(at)kuopio.fi

Hanna Väätäinen, p. 044 718 5318, hanna.vaatainen(at)kuopio.fi