Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn Savilahden pysäköinnin opastuksen kehittämiseksi

Savilahden alue kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina. Uusien toimintojen myötä myös alueen pysäköinti muuttuu ja kehittyy. Alueelle etsitään ratkaisuja, jotka ovat innovatiivisia ja älykkäitä.

Kuopion kaupunki tekee parhaillaan selvitystä ja suunnitelmaa Savilahden alueen pysäköinnin opastuksen kehittämisestä. Savilahden pysäköintilaitoksiin ja -alueille on tavoitteena opastaa ensisijaisesti katuverkolla sijaitsevilla fyysisillä opasteilla, joissa esitetään ajantasaista tietoa alueen vapaana olevista pysäköintipaikoista. Myöhemmin tätä tietoa voidaan hyödyntää mahdollisesti myös Savilahden alueen pysäköintiä ja liikkumista palvelevissa sovelluksissa.

Kyselyn avulla halutaan selvittää Savilahden alueella liikkuvien näkemyksiä alueen pysäköinnin opastuksen kehittämisestä. Lisäksi kyselyllä selvitetään yleisesti Savilahden alueella liikkuvien liikkumis- ja pysäköintitottumuksia sekä mahdollisia toiveita ja tarpeita uusille liikkumispalveluille pysäköinnin yhteydessä.

Vastaa kyselyyn 23.5. mennessä osoitteessa: https://wspfi.typeform.com/to/gtfErCKJ (linkki). Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Kiitos!

 

Lisätietoja:

KÄLLI – Kuopion älykäs liikenneinfra -hanke / projektipäällikkö Juho-Pekka Hukkanen, p. 044 718 5251, juho-pekka.hukkanen(at)kuopio.fi