Ajankohtaista

Tule mukaan Valon kaavan laadintaan osallistumalla kuvakisaan!

Nyt on mahdollisuus osallistua Savilahden Valon kaavan laadintaan ottamalla osaa valokuvakilpailuun. Voit osallistua kilpailuun ottamalla kuvan, jota valo on inspiroinut. Kuvan aiheena voi olla luonnonvalo, valaistus, valotaideteos tai muu valon synnyttämä efekti. 

Toimi näin: ota kuva ja jaa se Instagramissa tai Facebookissa hashtagilla #valonkaava. Voit postata kuvan myös Savilahden FB-sivuille (käytä myös silloin hashtagia #valonkaava). Muistathan klikata asetuksista kuvan julkiseksi.

Valon kaava -raati valitsee kilpailun voittajan. Voittaja saa leffaliput itselle ja kaverille sekä valo-teemaisen yllätyspalkinnon. Myös eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan leffalipuilla. Kilpailu on käynnissä 21.6.–31.8.2018 ja voittaneet kuvat julkistetaan 8.9. järjestettävässä Iloa ja Valoa Savilahdessa -tapahtumassa. Voittokuvat julkaistaan myös Savilahden nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä.

Voit osallistua kisaan useammalla kuvalla. Sinun tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiisi kuviin sekä pyytää julkaisulupa kuvissa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla kilpailuun annat Kuopion kaupungille ja Valon kaavan laatijoille oikeuden käyttää kuvaa/kuvia Valon kaavan laadinnassa ja sen graafisessa materiaalissa sekä hyväksyt nämä kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot. Facebook ja Instagram eivät ole mukana kilpailussa millään tavalla eikä niillä ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

Valoisia kuvaushetkiä!