Ajankohtaista

Savilahden Charrette synnytti yhteisen vision

Savilahden matka ainutlaatuiseksi oppimis- ja työympäristöksi sekä Suomen parhaaksi innovaatio- ja työpaikkakeskittymäksi etenee. Charrette-suunnittelupäivät järjestettiin 14.–16.2.2018. Tuloksena oli suuri määrä laadukasta suunnittelutietoa, ideoita ja innostusta sekä yhteinen visio alueen kehittämiseksi. Työssä oli mukana kolmen päivän aikana yli 300 suunnittelijaa.

Suunnittelupäivillä tunnistettiin 254 ongelmaa, luotiin 1004 uutta ideaa, raportoitiin 10 etusivun uutisjuttua ja tuotettiin 12 palvelukonseptia 36 ideoidusta uudesta palvelumahdollisuudesta. Päivillä verkostoiduttiin ja kaadettiin aitoja eri organisaatioiden välillä sekä opittiin ja oivallettiin uutta. Savilahti tulee edustamaan kampustoiminnoillaan Suomen kärkeä maailmalla. Charrette osoitti, että toimijoilla eri tasoilla on vahva tahtotila yhteiseen korkealaatuiseen kehittämiseen.

Ideascoutin johtamassa suunnittelutiimissä oli mukana 10 henkeä, jotka edustivat käyttäjäkeskeistä suunnittelua, innovaatio-ammattilaisia, tietomalliasiantuntijoita, arkkitehtejä sekä visualisoijia. Lisäksi mukana oli sparraajina digitalisaation, opetusteknologioiden ja uusien palveluiden edelläkävijöitä.

Avoin raportointitilaisuus Charretten tuloksista ja seuraavista askeleista järjestetään 20.3. klo 13–15 Savilahden Technopoliksen auditoriossa.

 

 

Tutustu Charretten vaiheisiin Facebookissa: https://www.facebook.com/events/178557992749531/