Ajankohtaista

Osallistu Savilahden Liikunta- ja tapahtumakeskuksen suunnitteluun

Kuopion Savilahden alue kasvaa ja kehittyy merkittävästi lähitulevaisuudessa. Myös alueen kalliotiloihin halutaan sijoittaa kaupunginosan elävyyttä tukevia palveluja ja toimintoja. Parhaillaan on käynnissä hankesuunnitteluvaihe, jossa selvitetään uuden Liikunta- ja tapahtumakeskuksen toteuttamismahdollisuuksia. Samassa tilassa on tarkoitus toteuttaa myös alueen yhteiskäyttöinen väestönsuoja.

Tavoitteena on, että mahdollisimman monet voivat hyödyntää tiloja monipuolisesti mm. vapaa-ajan vietossa, liikunnassa, tapahtumissa, opiskelussa, työssä, tutkimuksessa ja väestönsuojakäytössä. Uusi keskus pyritään kytkemään lähialueisiin luontevasti, hyvin kulkuyhteyksin.

Liikunta- ja tapahtumakeskuksen suunnittelu- ja keskustelutilaisuus pidettiin tiistaina 26.9.2017 Kuopion valtuustotalolla. Paikalla oli runsaasti liikuntaseurojen, opiskelijajärjestöjen, oppilaitosten sekä tapahtumajärjestäjien edustajia keskustelemassa ja ideoimassa uutta keskusta.

Toivomme nyt, että innostutte vielä ideoimaan asiaa kyselyn kautta. Kysely on suunnattu erityisesti opiskelijoille, oppilaitosten henkilökunnalle, liikuntaseuroille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kerro meille toiveesi ja ideasi 9.10. mennessä osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/fi/3166