Ajankohtaista

Neulamäentie lyhyelle kiertotielle paloaseman kohdalla

Sarastuskaaren alkuosuuden ja Neulamäentien liittymäalueen rakentaminen Savilahdessa vaikuttaa Neulamäen liikennöintiin.

Sarastuskaaren ja Neulamäentien liitoskohtien rakentaminen alkaa vaikuttaa Neulamäen liikenteeseen viikosta 39 lähtien. Viikon alkupuolella Neulamäen liikenne siirretään lyhyelle kiertotielle paloaseman liittymän kohdalla uuden Neulamäentien linjauksen liittämiseksi nykyiseen katurakenteeseen. Työvaiheen arvioitu kesto on noin yksi viikko.

Sarastuskaaren alkuosuuden rakentaminen vaikuttaa syksyn aikana Neulamäen liikenteeseen myös muutoin ja työnaikaiset liikennejärjestelyt muuttuvat töiden etenemisen aikana useasti, kun uusia katuja liitetään nykyisiin katuihin ja uusia väyliä otetaan vaiheittain käyttöön. Neulamäkeen suuntautuva autoliikenne tullaan siirtämään syksyn aikana kokonaisuudessaan kulkemaan uusien katujärjestelyjen kautta.

Jalankulun ja pyöräilyn osalta työn vaikutukset ovat vähäisiä, mutta alueella liikkuvia pyydetään tarkkaavaisuuteen työkohteen läheisyydessä.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa ja pyydämme alueella liikkujia kiinnittämään huomiota ajonopeuteen sekä muuttuviin työnaikaisiin liikennejärjestelyihin.

Katso karttakuva.

 

Lisätietoja:

Kuopion kaupunki /suunnitteluinsinööri Matti Vänskä, p. 044 718 5075, matti.vanska(at)kuopio.fi

Kuopion kaupunki / rakentamiskoordinaattori Eija Hartikainen, p. 044 718 5721, eija.hartikainen(at)kuopio.fi