Ajankohtaista

Missä ja miten sinä haluaisit asua tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti!

Kuopioon on suunnitteilla ja rakenteilla useita uusia asuinalueita nyt ja tulevaisuudessa. Tällä kyselyllä selvitämme sinun asumismieltymyksiäsi ja kiinnostustasi Kuopion asuinalueita kohtaan sekä tulevien asuinalueiden todennäköisiä asukasryhmiä.  Vastaamalla kyselyyn autat kehittämään Kuopiosta asukkaidensa näköistä hyvän asumisen kaupunkia ja osallistut lahjakorttien arvontaan.

Tavoitteenamme on saada uusista asuinalueista mahdollisimman mielekkäitä sekä nykyisille että tuleville kuopiolaisille. Kyselyn toteutuksesta ja analysoinnista vastaa aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia ja siihen vastataan anonyymisti. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti ja kaksi 50 euron sekä kolme 20 euron arvoista lahjakorttia. Kyselyn viimeinen vastauspäivä on sunnantai 27.10.2019.

Pääset vastaamaan kyselyyn täällä.

 

Lisätietoja:
Kuopion kaupunki / Veera Lintula, p. 044 718 5139, veera.lintula(at)kuopio.fi
Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI / Veera Mustonen, p. 040 508 4022 veera.mustonen(at)mdi.fi

---

Kysely liittyy asumisen trendit selvitykseen, jonka Kuopion kaupunki ja Savilahden Smarteimmat ratkaisut -hanke (SmaRa) ovat tilanneet. SmaRa-hankkeessa selvitetään vähähiilisyyttä edistäviä, innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja sekä niiden toteutettavuutta kaupunkikehittämisen keskeisillä osa-alueilla. SmaRa-hanke on osa Savilahti-projektia sekä Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto -ohjelmaa. Hanke saa tukea Pohjois-Savon liiton kautta.