Ajankohtaista

Liikenteeseen poikkeusjärjestelyjä Savilahdentiellä

Savilahdentien ali rakennetaan kunnallisteknisiä verkostoja viikolla 39 ja tiellä on poikkeusjärjestelyjä Niuvantien liittymäalueella, liittymän eteläpuolella. Työn aikana on käytössä poikkeusreittejä viereisen Canthia E joukkoliikennepysäkin käyttäjille ja Savilahdentiellä liikkuville.

Verkostojen poikituskaivannon tekeminen aloitetaan maanantaina 21.9.2020 Savilahdentien länsireunalta. Päivällä joukkoliikennepysäkille kulkeville on käytössä pohjoisesta, KYSin suunnalta tulijoille poikkeusjärjestely.

Savilahdentien länsireunan jalankulku- ja pyöräilyväylä suljetaan Niuvantien ja Niiralankadun liittymien välillä. Pohjoisen suunnasta pysäkille kuljetaan Savilahdentien itäreunan jalankulku- ja pyöräilyväylän sekä Savilahdentien alittavan alikulkukäytävän kautta.

Savilahdentien ajoradan kaivantotyöt aloitetaan klo 18 jälkeen. Kaivantotöiden aikana käytössä voi olla vähemmän kaistoja kuin tavallisesti. Osin ajokaistoilla on käytössä ns. ajosiltoja. Työt pyritään tekemään alkuviikon aikana.

Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä. Poikkeusreiteille on opastukset. Pyydämme alueella liikkuvia tarkkaavaisuuteen työkohteen läheisyydessä ja noudattamaan nopeusrajoituksia.

                                                                

Lisätietoja:

Mestar / työmaapäällikkö Harri Kuhmonen, p. 044 718 5585

Kuopion kaupunki / suunnitteluinsinööri Matti Vänskä, p. 044 718 5075