Ajankohtaista

Kuopio Juhlii kutsuu mukaan!

Kuopio Juhlii tänä vuonna kokonaisen kuukauden 8.8.–8.9.2019! Kuopio Juhlii on yhteisöllinen kaupunkifestivaali, johon kaikki kuopiolaiset ovat tervetulleita mukaan. Kuopio Juhlii on monimuotoinen, luova, yllätyksellinen ja eri alueilla oman näköisensä kaupunkifestivaali, joka levittäytyy eri puolille kaupunkia. Mukana on erilaisia tapahtumia naapuruston lettukesteistä ja pihakirppiksistä teatteriin ja konsertteihin. Festivaali tekee Kuopiosta yhden suuren kohtaamispaikan.

Toimijat voivat ilmoittaa omaa ohjelmaansa mukaan lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.kuopionseina.fi/kuopio-juhlii. Toimijat voivat myös pyytää tapahtumatuottajatiimin luokseen suunnittelemaan tapahtumaa ottamalla yhteyttä info(at)kuopiojuhlii.fi.

Uutuutena on mahdollista saada myös tuotantotukea Kuopio juhlii -tapahtuman ajanjakson 8.8.–8.9.2019 aikana Kuopiossa järjestettävien kaikille avoimien yhteisöllisten, esteettömien, paikallista kulttuuritarjontaa täydentävien ja päihteettömien tapahtumien järjestelyistä aiheutuviin kuluihin. Myönnettyä rahaa voi käyttää mm. materiaali-, markkinointi ja palkkiokustannuksiin. Tuotantotukea jaetaan 100–400 €/tapahtuma ja sitä on haettava hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tukea voivat hakea yksittäiset henkilöt, työryhmät, itsenäiset tuottajat, taiteilijat sekä yhdistykset. Tukea ei myönnetä yrityksille. Tarkemmat tiedot ja hakulomake löytyvät www.kuopio.fi/kuopio-juhlii.

Iloa & valoa Savilahdessa -tapahtuma on osa Kuopio juhlii -kokonaisuutta.

Lisätietoja:

Kulttuurisuunnittelijat Tiina Taskinen-Viinikainen, p. 044 748 2374 (5.7. asti ja jälleen 5.8. alkaen) ja Jonna Forsman, p. 044 718 2468 (5.8. alkaen)