Ajankohtaista

Kerro meille muistosi ja näkemyksesi Savilahdesta

Toteutamme Savilahti ennen ja nyt -muistelukeruun selvittääksemme Savilahden alueeseen liittyviä muistoja, merkityksiä, ajatuksia ja näkemyksiä. Keruu on osa Savilahden Valon kaavaa ja siitä saatua materiaalia on tarkoitus hyödyntää Savilahden monipuolisessa kehitystyössä. Lisäksi muistelukeruun avulla alueen arkkitehtuuria, taidetta, muotoilua ja valaistusta suunnittelevien asiantuntijoiden on mahdollista saada luovaa pääomaa taiteellisen työskentelynsä tueksi.

Kysely on suunnattu Savilahden alueen asukkaille ja toimijoille sekä kaikille kuntalaisille. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia ja siihen voi vastata 12.12.2021 saakka.

Linkki kyselyyn: https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/4515/lomake.html.

Lämmin kiitos kaikille vastanneille!

 

Lisätietoja:

Frei Zimmer Oy / taidekoordinaattori Heini Orell, p. 044 971 5158, heini.orell(at)freizimmer.fi

Kuopion kaupunki / rakentamiskoordinaattori Eija Hartikainen, p. 044 718 5721, eija.hartikainen(at)kuopio.fi

---

Savilahden Valon kaava – alueen luova yhtälö on kokonaisajatus valosta kaikkialla Savilahdessa. Valon tematiikka välittyy paitsi taiteessa myös alueen nimistössä, muotoilussa, valaistuksessa ja luonnonvalon hyödyntämisessä. Savilahti-projekti noudattaa prosenttiperiaatetta eli määrätty osuus kiinteistöjen uudis- ja saneerausrakentamisen kustannuksista kohdistetaan julkisen taiteen toteutuksiin. Lisätietoa: www.savilahti.com/valon-kaava.