Ajankohtaista

Kaukokylmähankkeen valmistelutyöt alkavat

Savilahden kaukokylmähankkeeseen liittyvät valmistelutyöt ovat alkaneet. Kuopion Vesi tekee vesihuoltotöitä Yliopistonrannan alueella kesäkuun aikana. Vesihuoltotyöt käsittävät viemärin siirtoja puistoalueella sekä venttiilimuutostöitä rannan läheisyydessä kevyen liikenteen väylällä.

Harjulan sairaalan kiinteistöviemärin muutostyö on parhaillaan menossa ja pihan peittotöitä päästään aloittamaan piakkoin. Viikolla 24 tehdään liitostyö, jossa rakennuksen viemärit vaihdetaan purkamaan uuteen viemärilinjaan. Viemäriliitoksen ei pitäisi aiheuttaa katkoksia toimintaan. Viemäreiden muutostyö valmistuu viikolla 24.

Viemärin muutostöiden ja tulevan kaukojäähdytyslaitoksen tarpeita varten Niuvantieltä yliopiston ja Harjulan sairaalan väliselle puistoalueelle on rakennettu työmaatie. Kaukojäähdytysverkoston rakentaminen alkaa viikolla 24 yliopiston pysäköintialueella. Varsinainen kaukojäähdytyslaitoksen rakentaminen alkaa elokuussa 2018 ja se tuo muutoksia liikennejärjestelyihin. Näistä muutoksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja:

Kuopion Veden vesihuoltotyöt:
Janne Paldanius, p. 044 718 5376
Petri Tähtivaara, p. 044 718 5698
etunimi.sukunimi(at)kuopionvesi.fi

Kuopion Energia Oy:
Kaukokylmähanke / Petri Turtiainen, p 040 709 7621
Rakentaminen / Jari Luostarinen, p. 040 709 7643
etunimi.sukunimi(at)kuopionenergia.fi