Ajankohtaista

Instagram-kuvakisa

Millainen on sinun Savilahtesi? Ota kuva ja jaa se Instagramissa tunnisteella #minunsavilahti. Voit voittaa leffaliput itselle ja kaverille! Osallistumisaika 1.–30.9.2017. Inspiroivia kuvaushetkiä!

 

Säännöt

Kilpailun järjestää Savilahti-projekti. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä tunnisteella #minunsavilahti. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Sama henkilö voi osallistua kisaan useammalla kuvalla. Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin sekä pyytää julkaisulupa kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia kilpailuun liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa.

Savilahti-tiimi valitsee kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta kommentoimalla kilpailukuvaa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Voittaja ja voittokuva julkaistaan Savilahden internetsivuilla sekä sosiaalisenmedian kanavissa.

Savilahti-projektin työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.