Ajankohtaista

Iloa & valoa Savilahdessa -tapahtuma sai runsaasti positiivista palautetta

Syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Iloa ja valoa Savilahdessa -tapahtuma veti hurjasti väkeä. Osallistujia oli noin 6 500! Tapahtuma kiinnosti monia ja mukana oli niin opiskelijoita, lapsiperheitä kuin eläkeläisiäkin. Erityisen hienoa oli nähdä kaikki yhdessä Savilahdessa!

Iloa & valoa -tapahtuma oli nimensä veroinen

Palautekyselyyn vastanneet pitivät tapahtumaa erittäin tervetulleena. Tapahtuman monipuolisesta ohjelmasta tykättiin ja erityisesti ulkoilmaelokuvaa pidettiin päivän huipentumana. Moni oli varautunut elokuvalle viltein ja piknik-eväin. Valomelonta, tulishow, bändit ja tanssiesitykset nostivat tunnelmaa jo ennen elokuvaa. Kokonaisuutena illan ainutlaatuinen tunnelma olikin huikean hieno!

Myös ainutkertainen mahdollisuus päästä tutustumaan varikkoalueen luoliin sai erityistä kiitosta. Ja vaikka suuri kävijäjoukko yllätti meidät järjestäjät, niin luolille jonotettiin valoisin mielin. Yliopistonrannan työpajat keräsivät paikalle paljon lapsiperheitä. Iloinen ja innostunut tunnelma jatkui myös Savisaaressa, Skeittipuistossa ja Viestikadulla. Kaiken kaikkiaan tykättiin, että tapahtumapisteitä oli useita ympäri Savilahtea ja koettiin, että liikkuminen ja opastus alueella oli järjestetty pääosin hyvin. Tarkempia kylttejä kaivattiin niin reiteille kuin katujunapysäkeillekin. Joidenkin mielestä myös välimatkat pisteidän välillä olivat turhan pitkiä ja toivottiin lisää katujunavuoroja, lainattavia pyöriä ja muita kulkuvälineitä, kuten hevoskärryjä hevosineen. Tapahtumaan toivottiin myös lisää erilaisia ruokakojuja.

Iloa & valoa Savilahdessa -tapahtumalle suunnitellaan jatkoa

Järjestäjien näkökulmasta ihmiset olivat iloisia ja nauttivat päivästä. Minkäänlaisia häiriökäyttäytymistä ei ollut. Meidän toiveemme alueen fiiliksen välittymisestä onnistui hienosti. Osallistujat – ja kaikki palautekyselyyn vastanneet – toivoivatkin, että Iloa ja valoa Savilahdessa järjestettäisiin myös ensi vuonna.

Lämmin kiitos teille, tapahtumaan osallistuneille ja palautetta antaneille. Otamme kaikki saadut palautteet huomioon, jotta pystymme kehittämään tapahtuman järjestelyjä eteenpäin. Tapahtumalle nimittäin suunnitellaan jatkoa. Maltetaanko odottaa?

Ps. Kaikkien palautekyselyyn vastanneiden kesken arvottiin valoteemainen yllätyspalkinto. Onnettaren suosikki oli tällä kertaa Rauni R., lämpimät onnittelut!