Ajankohtaista

Business Centerin avajaisia vietettiin Savilahdessa 1.10.

Business Center panostaa yrittäjyyden, uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen Pohjois-Savossa. Business Centerin palvelut on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille alkaen yksityisistä keksijöistä yrityksiin, hankkeisiin, organisaatioihin ja erilaisiin tutkimus- ja kehittämisyhteisöihin.

Innovaatioiden edistämisen palveluilla Business Center auttaa idean alkumetreillä olevia henkilöitä ja tiimejä arvioimaan omaa ideaansa ja pääsemään eteenpäin innovaatioprosessissa.

Yrittäjyyspalvelut puolestaan auttavat yrityksiä ja muita organisaatioita kehittämään omia innovaatioprosessejaan sekä järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia verkottumiseen.

Yrittäjyyden oppimisympäristö tuottaa verkostossaan tulevaisuuden kestäviä yrittäjiä ja yrittäjyysmyönteisiä kansalaisia. Savilahden alueen oppilaitoksissa yrittäjyyttä ja työelämätaitoja opiskellaan sekä kokeillaan käytännössä erilaisten tapahtumien, ohjelmien ja uusien toimintamallien (esim. Demola, Draft, Epic Challenge) avulla.

Jatkossa Business Centerin palveluiden osaksi rakennetaan kolmelle kouluasteelle yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö, johon yrittäjyysopetuksen toimintamallit ja innovaatioiden kaupallistamisprosessit yhdistetään.

Business Center sai uudet, hulppeat tilat Kuopion Tecnopolikseen. Tilojen avajaisia vietettiin Savilahdessa 1.10.

Tutustu tarkemmin: www.bcpohjois-savo.fi